Vakantie op maat

Op onze website vind je veel informatie over de Pyreneeën wat je kan gebruiken om zelf je vakantie te plannen en te boeken, maar je kan het ook helemaal aan ons overlaten.

Je hoeft dan alleen nog maar je koffer in te pakken, onze instructies te lezen en gaan!!!!.

 

De Surprise Me Vakantie plannen we op dit moment alleen nog in de Spaanse regio's van de (Pre)Pyreneeën. Dit doen we, omdat deze streek nog onbekend is bij het grote publiek, maar o zo mooi is. Ook als je geen wandelaar of Outdoor liefhebber bent is deze regio geweldig om je vakantie door te brengen. Rust, stilte en natuur.

 

Natuurlijk plannen we ook jouw rondreis, treinreis, citytrip, wandel- of outdoor vakantie door heel Spanje voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.


We helpen je met het plannen van jouw vakantie!!


Vaak is het lastig om de mooie wandelingen, de outdoor-spots, bezienswaardigheden en de juiste accommodaties te vinden, zeker als de streek helemaal onbekend is.

 

Wij spreken de taal en zijn bekend met de regio, de outdoor bedrijven, de vogelspot locaties, mooie autoroutes, lekker eten, het wijngebied, de cultuur en de accommodaties.

 

De streek omvat niet alleen bergen, maar ook wijngebieden, natuurparken en cultuur (denk hierbij ook aan Zaragoza). 

 

Geen tijd of zin om het zelf te doen, neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Hiervoor werken we nauw samen met erkende reisorganisaties en locale bedrijven. 

  

Als extra optie kunnen we, tegen een meerprijs, ook een totaal pakket aanbieden met transfer van en naar het vliegveld en naar de activiteiten toe. 

 

Hoe gaan we te werk

  • Eerst nemen we al jouw wensen door voor je Vakantie, Groepsreis of Zakenreis. 
  • Met al deze gegevens, jouw budget en goedkeuring gaan we aan de slag.
  • We maken een passende offerte voor je. Bij goedkeuring mailen we je alle gegevens toe. 
  • Je ontvangt ruim voor je vertrek nog een e-mail met eventuele suggesties en tips voor je vakantie.

Betaling


In opdracht plannen we jouw vakantie in samenwerking met erkende reisorganisaties. Wat ook betekend dat jouw reis bij die organisatie vooraf betaald wordt.

Wil je dat liever niet, omdat jezelf alles liever  bij de accommodaties wil betalen dan reserveren of plannen wij alleen de accommodaties, vervoer en tours voor je.