Vakantie op maat

Op onze website vind je veel informatie over de Pyreneeën wat je kan gebruiken om zelf je vakantie te plannen en te boeken, maar je kan het ook helemaal aan ons overlaten.

Je hoeft dan alleen nog maar je koffer in te pakken, onze instructies te lezen en gaan!!!!.

 

De Surprise Me Vakantie plannen we op dit moment alleen nog in de Spaanse regio's van de (Pre)Pyreneeën. Dit doen we, omdat deze streek nog onbekend is bij het grote publiek, maar o zo mooi is. Ook als je geen wandelaar of Outdoor liefhebber bent is deze regio geweldig om je vakantie door te brengen. Rust, stilte en natuur.

 

Natuurlijk plannen we ook jouw rondreis, treinreis, citytrip, wandel- of outdoor vakantie door heel Spanje voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.


We plannen graag een Surprise-Me vakantie voor je!!


Vaak is het lastig om de mooie wandelingen, de outdoor-spots, bezienswaardigheden en de juiste accommodaties te vinden, zeker als de streek helemaal onbekend is.

 

Wij spreken de taal en zijn bekend met de regio, de outdoor bedrijven, de vogelspot locaties, mooie autoroutes, lekker eten, het wijngebied, de cultuur en de accommodaties.

 

Ons doel is om een Surprise Me vakantie te plannen waar je met plezier op terug kijkt. 

 

De streek omvat niet alleen bergen, maar ook wijngebieden, natuurparken en cultuur (denk hierbij ook aan Zaragoza). 

  

Als extra optie kunnen we, tegen een meerprijs, ook een totaal pakket aanbieden met transfer van en naar het vliegveld en naar de activiteiten toe. 

 

Hoe gaan we te werk

  • Eerst nemen we al jouw wensen door voor jouw Surprise Me Vakantie, Groepsreis of Zakenreis. 
  • Met al deze gegevens, jouw budget en jouw goedkeuring gaan we aan de slag.
  • We vertellen je helemaal niets. Geen namen van Steden, de regio's, de accommodaties, etc. Anders is het geen verrassing meer :-). Het enigste wat je weet is dat het in en nabij de Spaanse bergen zal zijn.
  • Je ontvangt enkele dagen voor je vertrek een e-mail met onze suggesties, wat je zeker moet inpakken en instructies voor de vertrekdag.
  • Via de mail houden we je helemaal op de hoogte van de voortgang en planning van jouw Surprise Me vakantie.


In opdracht plannen we jouw vakantie in samenwerking met  reisorganisaties en holidayplanners. Wat ook betekend dat jouw reis bij die organisatie vooraf betaald wordt.

Wil je dat liever niet, omdat jezelf alles liever  bij de accommodaties wil betalen dan reserveren of plannen wij alleen de accommodaties, vervoer en tours voor je. 

Voor de Surprise Me Vakantie wordt wel alles van te voren betaald.