Leuk dat we u mogen begroeten op  AUTHENTIEK SPANJE

Wij zijn Corrina en Gerrit.

 

Vanaf 2006 tot 2018 waren wij werkzaam en woonachtig in het piepkleine bergdorp Visalibons, een authentiek pareltje in de landstreek (comarca) Ribagorza, gelegen in het uiterste noorden van Spanje, tegen de Franse grens aan. Ver weg van alle drukte en massa toerisme.

In deze jaren zijn we begonnen met het opzetten van

Authentiek Spanje. Na ons vertrek uit Spanje kome we hier regelmatig terug voor vakantie. Bij terugkomst van weer een verblijf in Spanje - voegen we weer wat informatie op de website erbij.

 

Op de website vind je informatie over de prachtige natuurparken in Aragon,  informatie over wandelen en outdoor, maar ook over algemene zaken zoals openbaar vervoer, de weersverwachting en de bereikbaarheid per auto en vliegtuig kunt u hier vinden. Architectuur, cultuur, evenementen en festivals en natuurlijk leuke en mooie vakantieadresjes.

 

Kijk rustig rond op onze website. Er valt immers genoeg te lezen! Als u nog vragen heeft om meer informatie wenst, kunt u altijd even contact met ons opnemen. En ook als u iets mist op onze website dan mag u gerust in de lucht komen zodat wij met uw informatie aan de slag kunnen gaan om deze op te nemen in onze digitale reisgids.

 

Ook met het plannen van uw vakantie kunnen wij u helpen.

 

Met hartelijke groeten,

Corrina en Gerrit