Leuk dat we u mogen begroeten op onze online reisgids over Authentiek Spanje

Wij zijn Corrina en Gerrit.

 

Sinds 2006 zijn wij werkzaam en woonachtig in het piepkleine bergdorp Visalibons, een authentiek pareltje in de landstreek (comarca) Ribagorza. De streek is gelegen in het uiterste noorden van Spanje, tegen de Franse grens aan. Ver weg dus van alle drukte en het massale toerisme van de Spaanse costa´s en de eilanden. We leven daar genietend van alles om ons heen. Leven met en in de natuur. Een prachtig landschap onder vele uren zon!

 

We hebben een prachtige authentieke huis waar we met veel plezier genieten van alles wat deze regio ons te bieden heeft. Kennis over deze streek in de Nederlandse taal is echter nauwelijks beschikbaar en om die reden zijn we zelf een digitale reisgids aan het samenstellen. Dat is veel, heel erg veel werk! Wellicht is het een onmogelijke taak, maar we gaan er gewoon aan beginnen!

 

Natuurlijk komen de prachtige natuurparken in de streek stuk voor stuk aan bod. Wandelen en outdoor nemen prominente plaatsen in. Maar ook een veelvoud aan meer algemene zaken zoals openbaar vervoer, de weersverwachting en de bereikbaarheid per auto en vliegtuig kunt u hier vinden. Architectuur, cultuur, evenementen en festivals en natuurlijk leuke en mooie vakantieadresjes.

 

Kijk rustig rond op onze website. Er valt immers genoeg te lezen! Als u nog vragen heeft om meer informatie wenst, kunt u altijd even contact met ons opnemen. En ook als u iets mist op onze website dan mag u gerust in de lucht komen zodat wij met uw informatie aan de slag kunnen gaan om deze op te nemen in onze digitale reisgids.

 

Ook met het plannen van uw vakantie kunnen wij u helpen.

 

Met hartelijke groeten,

Corrina en Gerrit