Hotel Llanos de Hospital


 

Dit charmante gezellige hotel en restaurant heeft een spectaculaire locatie midden in de prachtige natuur van de Pyreneeën.

Het ligt in het natuurreservaat Posets-Maladeta en bij de bergpiek Aneto.  WiFi is gratis in alle ruimtes en u kunt hier gratis parkeren voor het hotel.

 

De kamers van Hotel Hospital de Benasque zijn voorzien van een tv, een bureau en verwarming. De eigen badkamers zijn uitgerust met gratis toiletartikelen, een bad of douche en een haardroger.

 

Hotel Hospital de Benasque hotel heeft een uitstekend restaurant. Het serveert regionale specialiteiten zoals champignons en wild.

Buiten op het terras smaakt je drankje dubbel zo lekker door het prachtige uitzicht. Ook als wandelaar/passant kan je hier eten en drinken.

 

Hospital de Benasque beschikt tevens over een bibliotheek en een museum onder in het hotel met de geschiedenis van het huis en het natuurpark.

 

Bij de excursiebalie van het hotel kan je je in de winter inschrijven voor een skischool. Het ligt aan de rand van het skigebied Llanos del Hospital Nordic. wat bekent staat om zijn Nordic langlaufen en sledetochten. Ook kan je hier je langlauf uitrusting huren.

 

In de zomer kunt u in het gebied fantastisch wandelen, klimmen, kajakken en paardrijden. Vanuit het hotel loop je zo het natuurpark in met zijn mooie wandelroutes. Denk hierbij aan Forau de Aigualluts,  Puerto de Benasque en Lago y puerto de Gorgutes.

 

Forau de Aigualluts
Forau de Aigualluts
Aneto
Aneto
Ski Nordic
Ski Nordic

Reactie schrijven

Commentaren: 0